Mis…..

Al tientallen jaren ben ik abonnee van Libelle. Of eigenlijk is mijn kloris dat, want het abonnement staat op zijn naam! Dat vind ik nu eigenlijk heel gek, want als ik me vandaag voor iets zou aanmelden, zou ik dat natuurlijk gewoon op mijn eigen naam doen. Maar destijds was ik baanloos, aan huis gebonden door de kinderen die we hadden, economisch afhankelijk van mijn echtgenoot, had geen eigen girorekening, dus pa betaalde alles. Ook al deed ík de boekhouding.

Maar administratief namens hem en gevoelsmatig namens mezelf ga ik het abonnement beëindigen. Het blad spreekt me totaal niet meer aan en dat ligt aan mij en uiteraard niet aan Libelle, want die wordt alleen maar hipper. En ik ga op een andere manier met mijn tijd mee. Ik lees de krant, kijk interessante televisie, lees veel, ben actief op internet en de rest van mijn leven  verzin ik er zelf wel bij.

Zo heb ik ook het lidmaatschap van de Vara opgezegd. Die wordt door het samengaan met BNN ook steeds hipper en we herkennen ons niet meer in de doelstellingen van deze omroepvereniging. Ik erger me aan ze en dat kan toch niet de bedoeling zijn als je er ook nog voor moet betalen.

Financieel gaan we er door die opzeggingen dus ook op vooruit. Door ons eigen toedoen. Nou, welke oudere kan me dat nazeggen? En mis ik wat? Nou nee…..

.....mooi, hè? Zo'n libelle.....

…..mooi, hè? Zo’n libelle…..

3 reacties op “Mis…..

  1. jan

    september 9, 2014 at 1:39pm

    Ik zei laatst tegen mijn vrouw dat ik de administratie had opgeschoond en alles waar we toch niks mee deden had op- of afgezegd. Ze vond mij verstandig. Ik vertel haar binnenkort dat ik voor het geld dat ik per maand over houd een Fox Sport ga nemen 🙂

  2. Els

    september 9, 2014 at 2:48pm

    Verstandig om die twee acties even uit elkaar te houden, ha, ha!

  3. Paul

    september 17, 2014 at 2:00pm

    Ook niet-fuserende omroepen veranderen hoor. Ik kwam er laatst achter dat ik vrijwel nooit meer naar de VPRO kijk. Dus daar heb ik ook mijn abonnement maar eens van opgezegd.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)