Aan de kant…..

Als het waait, valt er wel es iets om. Ook een boom, daar zijn er veel van hier, komt dan soms ongelukkig terecht. Dwars over de weg tussen Beekbergen en Loenen bijvoorbeeld. En dan kan het verkeer er niet meer langs. Laat er nou tussen al die opgehouden auto’s een vrachtwagen staan van een kraanbedrijf! Die had er een kraan aan zitten, de chauffeurs zetten even de weg af, grepen de boom in z’n kladden en legden ‘m aan de kant.

Oplossend vermogen heet dat. Is geen hulpdienst voor opgeroepen, want dat was niet nodig. Snel geregeld, iedereen kon weer door. Fotootje in de krant, dat wel. Maar was het nou niet aardig geweest als ze éven de naam van dat kraanbedrijf hadden genoemd? Een bedrijf met snelle adequate werknemers, die de gemeente en vele anderen veel geld hebben bespaard? En het bedrijf reclamegeld wellicht. Of zouden ze die boom zelf…..? Nee, Els, dat is flauw en wel érg achterdochtig…..Scháám je!

.....alles wat nodig was hadden ze al bij zich.....

…..alles wat nodig was hadden ze al bij zich…..

2 reacties op “Aan de kant…..

  1. Wieneke

    mei 18, 2018 at 9:39am

    Leuk en goed geregeld dus. Natuurlijk gebeuren er aan de lopende band allemaal leuke en spontane dingen. De akelige mensen en rottige dingen krijgen vaak de voorrang in het nieuws, en als je niet beter weet zou je denken dat er nooit iets leuks of aardigs meer gebeurt. Maar zo is het gelukkig niet.

  2. Irene

    mei 18, 2018 at 11:25am

    Dat vermelden ze niet omdat dan de klant naar wie ze eigenlijk op weg waren dan gaat zeuren dat ze te laat waren 😀

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)