Beroemdheid…..

als je de krant maar haalt!

Leuk, dat Merel in de krant staat. Dat doet me denken aan die keer dat Jouke, mijn man de krant zou halen. Hij moest invallen voor een ziek geworden muzikant in een fluitkwartet. Het was in een kerkconcert. Hij hoorde het op zaterdagochtend en de uitvoering was ’s zondags. Omdat hij blind is moet hij partijen uit z’n hoofd leren, want hij kan niet even de muziek voor z’n snufferd zetten. Daar is niks mis mee, maar het kost natuurlijk wel meer tijd aan studeren.

Hij heeft zich de hele zaterdag te pletter geblazen om alles er in te krijgen en aan het eind van de dag zat het gebeiteld. Op zondag ging alles vlekkeloos dank zij zijn onvermoeibare ijver. En wat stond er ’s maandags in de krant? Dat Kees Huppeldepup ( ik weet geen naam meer) de zieke muzikant dus, zo gevoelig had gespeeld! Of die journalist er so wie so wel was geweest is zeer de vraag. Nou ja….dat was het dan.

Bij een tweede kans om beroemd te worden, namelijk bij een oudejaarsavonduitzending van de NCRV, waarin hij meespeelde, werd zijn naam (hij heet op z’n Fries: Jouke) door de omroepster uitgesproken als Sjoukje! Het heeft dus niet zo mogen zijn. Ik vond het destijds knap lullig, dat weet ik nog wel. Nou ja, dan maar niet beroemd, hij kan altijd nog gaan popquizzen!

4 reacties op “Beroemdheid…..

 1. kredit bestenliste quizduell

  februari 12, 2017 at 5:32pm

  Hombre Iñaki, lo de Aznar “el político mejor vestido” te has pasado un poco, no? Lo primero que tendría que hacer es cortarse el pelo y después preguntarle al Sr. Zaplana quién es su sastre. Zaplana si que ha sido el político mejor vestido de España.Saludos,

 2. http://www.hackscheats.us/

  februari 14, 2017 at 4:59pm

  Someone who writes and publishes a book is, of course, the very antithesis of loser, and someone who writes and publishes a book *and* also edits a short story anthology is just a goddamn overachiever. You rock.Jeffrey R.

 3. quotes about louisiana

  maart 14, 2017 at 3:56pm

  Oh yeah, have you ever eaten dog food is horrible, and having a sharp nose like theres, no wonder they go crazy when we eat. . I give mine egg yokes, good for the skin there, and the chicken dry food there, the better for them, the sauce has a lot of fat,

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)