Openbaar toilet….

aan de rol....

Merel worstelt met de aanduidingen op toiletdeuren. Nou, dan las ik hier toch over iemand, die daar totáál geen moeite mee heeft!

Een moeder is met haar driejarige dochter op bezoek in een bouwmarkt. Je kent dat, de schroeven waarvoor je komt heb je zo gevonden, maar dan kijk je nog even hier en je kijkt nog even daar en denkt:”Gôh, leuke tegels, zeg! Als we ooit nog eens aan de badkamer toekomen dan wil ik die…..zo’n bad op pootjes, énig….en nieuwe zonwering zou ook geen overbodige luxe zijn…”.

Plotseling hoort moeder een helder stemmetje héél hard roepen: “Mamá!!! Waar is hier het wc-papier?!”

En inderdaad, dochter zit uitgebreid op het nieuwste showmodel toiletpot te bewijzen dat de zindelijkheidstraining zijn “vruchten” heeft afgeworpen! Want waarom zou je er een deur voor zetten….? Dat is een heel andere afdeling.

1 reactie op “Openbaar toilet….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)