Strepen

‘k Heb iets heel stoms gedaan: de glazenwasser beledigd. Hij kwam z’n geld innen en ik vond, dat de ramen wat streperig waren. De zon stond er vol en laag op, dus was e.e.a. goed te zien. De glazenwasser begon met te zeggen dat het niet kon, want hij had ze zelf gewassen en niet “één van de jongens”.

Hij kwam even mee naar binnen, keek en sprak toen: “Zit aan de binnenkant”. En even wrijven over zo’n streep met m’n wijsvinger wees uit: inderdaad.

Ik heb me uitgeput in verontschuldigingen, wel tien keer “sorry” gezegd, een aardige fooi gegeven en hem met veel omhaal uitgelaten, maar ik ben bang, dat hij wel is aangetast in zijn glazenwassers-eer. En gelijk heeft ie.

Nu maar hopen, dat hij nog terugkomt.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)