Effe weg

We zijn een weekendje weg met de familie. Hebben drie huisjes gehuurd op een rijtje in een Zilverberkpark in Leersum. De jonge gezinnetjes met naar alle waarschijnlijkheid geluidmakende baby’s hebben ieder een eigen huisje. Daar is enig eigenbelang niet vreemd aan, waar het opa en oma betreft! Want de reden van dit uitstapje is, dat we 40 jaar getrouwd zijn en dat toch een beetje willen gedenken. Geen zin in groot feest of zo, daar is geen reden voor, want je moet gewoon even bij elkaar blijven en dan gaat zoiets vanzelf. Hoewel 40 jaar wel een ongelooflijke tijd is als je even nadenkt.

Het zal wel als een cliché klinken, maar waar al die jaren gebleven zijn: ik heb geen idee. We zijn een beetje op herhaling nu er kleinkinderen zijn, maar het is natuurlijk toch anders. Niet meer echt verantwoordelijk zijn voelt leuk!

Maar het is dus een beetje rustig dit weekend, waar het deze bladzij betreft (en L-rs gaat ook mee, dus…).

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)