Bye bye!

tot in de pruimentijd!

Omdat ik heel ontspannen (nou……?) op reis wil, niet te laat naar bed en zo, schrijf ik hier alvast maar mijn voorlopig laatste berichtje. Ik heb veel zin in de reis, maar ben nog nooit zó ver weg geweest! Ik moet mijn ogen (in stereo) goed de kost geven, zodat mijn ventje ook veel plezier aan deze trip beleeft en we gaan er van uit, dat we heel veel leuke mensen tegen komen onderweg.

Goede raad hebben we al veel gehad van mensen, die meer bereisd zijn dan wij en die doen net alsof het reizen per vliegtuig eenvoudiger is dan met de Nederlandse Spoorwegen. Nou, daar kan ik me wel iets bij voorstellen. We zien het allemaal wel.

In ieder geval wordt het op deze plaats wat rustig en heb ik over een maand heel wat te vertellen. Tot zo lang dan maar!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)