Bart en Bart

wie is wie?

Hoewel we helemaal niet van plan waren de grote Bart de Graaff-memorial-uitzending te gaan bekijken vanavond, kwamen we er na wat gezap toch terecht. Iedereen, die met hem heeft gewerkt en dat waren er nogal wat, vertelde daarover. We zagen fragmenten met Bart als heel serieus mens, als superirritant manneke, als, naar mijn smaak, vér over de schreef gaand figuur, maar ook als erg leuk, adrem en grappig. Hij deed het toch allemaal maar met dat rottige lijf van ‘m. Durfde van alles en ging maar door. Paar maanden ziekenhuis en daar wás ie weer!

Maar je mag best weten, dat ik een poosje een gloeiende hekel heb gehad aan dat koppie! Wat nu bij mij overheerst is respect. Voor het doorzetten van z’n plannen, zijn meest krankjoreme ideeën, waar hij zelfs de politiek glimlachend in mee kreeg. Iedereen, die je over hem hoorde vertellen, zal hem best missen daarom. Ik ben geen BNN-fan, die leeftijd voorbij ook, maar ineens viel me op hoe ze op elkaar lijken: Bart de Graaff en Bart Simpson. Ze kunnen wel model gestaan hebben voor mekaar, de Bartjes!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)