Vakantiekolonie…..

le village de Montleban...

We kregen vandaag de routebeschrijving binnen naar het vakantiehuis, dat we hebben gehuurd in de Belgische Ardennen. We gaan daar met de hele familie en de ouders van onze jongste schoonzoon in augustus een week heen.

Het is een heel groot huis, dat ook gebruikt wordt om cursussen, vergaderingen en teambuildingsbijeenkomsten te houden. En nou, dat laatste gaan wij als familie natuurlijk ook doen! Het is berekend op 20 man. Dat aantal halen we niet eens, maar we zitten mekaar dan ook niet in de weg. Er zijn kamers genoeg om iedereen z’n privacy te garanderen en met vier van die mannetjes in miniformaat is dat wel prettig. Meerdere badkamers zijn er, ’n speelkamer, twee huiskamers, een buitenspeelveld (ik heb al een nieuwe badmintonset gekocht!) en een afgesloten tuin, zodat het wandelende kleine volk niet weg kan.

Ik moet zeggen, nu alles betaald is en de routebeschrijving voor me ligt: ik hád er al veel zin in, maar nu kriebelt het helemaal, hoor! Het is gelukkig niet ál te ver weg, hoewel het voor de mensen met de kleine kindjes toch nog wel een best eind rijden is, maar we gaan in colonne. En hoewel we natuurlijk hopen, dat het alleen maar mooi weer zal zijn als het tenminste tegen die tijd niet allemaal óp is, ben ik ook al aan ’t bedenken welke spellen we meenemen, want gelukkig houden ze daar ook wel van.

Gezellig, gezellig! Een door mij te vaak gebruikt woord misschien, maar het geeft wel mijn opborrelend vakantiegevoel weer, dus láát me maar…..

3 reacties op “Vakantiekolonie…..

 1. karin

  juni 14, 2003 at 5:15pm

  met zo’n beschrijving kan ik nu ook haast niet meer wachten tot het zo ver is!

 2. Neneh

  juni 15, 2003 at 9:59pm

  Els, hebben ze daar wel een afwasmachine? Of ga je in de vakantie juist aan teambuilding doen in de keuken?
  Ik vond jou opmerking wel helemaal passen in dit verhaal
  Prachtig!
  Ardennen? Prachtig!
  Veel plezier daar!

 3. els

  juni 16, 2003 at 12:14am

  Ja, dat is geregeld! Er is er een. Er blijft nog wel wat te teambuilden, want hij moet wel ingeruimd en weer uitgeruimd en weer ingeruimd enz. enz…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)