Planning……

Gestressed? Wie?  Ik? Welnee ....

‘k Voel me een beetje gejaagd vandaag. We hebben namelijk een nieuwe bank gekocht, die enkele weken geleden een levertijd had van tien weken. Nou, daar reken je dan op. Tien weken, dat is in ieder geval volgend jaar, denk je dan. Bellen ze gisteren, dat ie al is aangekomen en of we ‘m maar willen ophalen. Dat was de deal, dat we zelf voor het vervoer zouden zorgen, want dat scheelde veel geld. Niks mis mee, maar wel als het opééns moet! Ik zou blij moeten zijn met die snelle levering, maar ik kan daar slecht tegen. Tien weken zijn geen drie weken.

We hebben ook nog een paar, weliswaar versleten, banken ( waarom zou je anders iets nieuws kopen, nietwaar?), maar ze zijn niet dusdanig versleten, dat ze naar het grofvuil moeten. Bij de Kringloop, die we gebeld hebben, zijn ze welkom, ook op zaterdag gelukkig. Er moet een busje geregeld en dat hebben we net gedaan.

Een stel banken waar enthousiast op is geleefd door mens en destijds ook dier, dient evenwel netjes het pand te verlaten, vind ik. Eigenlijk had ik andere plannen voor vandaag. Nou ja, ik ga eerst maar eens kijken, wat er allemaal tussen de naden zit. Of ik nog wat tegenkom, dat ik kwijt was, géld misschien wel. Ik krijg er al zin in!

Ik ben allang blij, dat er nog geen kerstboom in de weg staat bij al dat gesjouw! Dat heeft gewoon zo moeten zijn, want dát was dus het plan voor vandaag: het huis kerstenen. Dat doe ik dan maar als de nieuwe hoekbank er staat. Gôh, wat een perfecte timing eigenlijk van die meubelboer…..!

2 reacties op “Planning……

  1. els

    december 17, 2003 at 11:36pm

    Hij heeft er maar een, als je de Postbank niet meerekent. Maar juist die laatste bank zal de meeste slijtplekken vertonen, ben ik bang!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)