Barst…..

zó zie je ze altijd, maar zo zié je ze nooit.....!

Ze dóen ’t er om en het zal wel heel stoer zijn of zo: in zwarte kleding fietsen zonder licht! Soms ook nog eens aan de verkeerde kant van de weg. Je schrikt je wezenloos als je ze ineens voor de auto hebt! Ik bracht mijn man net even weg naar een afspraak en ik heb vier potentiële zelfmoordenaars geteld.

Ik stel voor, er kan best een regeltje bij als ze toch bezig zijn, om als mensen tóch geen zin hebben om hun fietsverlichting in orde te hebben ze door middel van een schilderclubje op het politiebureau te verplichten hun fiets fluoriserend kanariegeel te verven. Dat scheelt veel automobilisten jaren van hun leven. Hartkloppingen krijg je er van en daar heb ik geen zin meer in.

En ik heb ook al een onverklaarbare barst in mijn voorruit! Dus zelfs de auto schrikt zich te barsten…..!

1 reactie op “Barst…..

  1. Paul

    januari 24, 2004 at 10:15am

    Goed idee Els! Ik schrik me zelf ook altijd rot van die onverlichte fietsen…

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)