Kindermishandeling voorkomen…….

ik ben al mooi van mezelf....!

Een driewerf hoera voor mijn kapper! Daar vertelden ze vanmorgen, dat er gisteren een moeder was geweest, die haar vierjarig zoontje wilde laten blonderen! Vond ze wel leuk staan. De kapsters hadden de behandeling geweigerd en moeder had zeer boos het pand verlaten! Klant kwijt.

“Zulke klanten kunnen we missen als kiespijn”, zei één van de kapsters vanochtend, toen ik me liet kortwieken. Verder ging de conversatie, zoals gewoonlijk, over “hoe had u het gehad willen hebben?”, het weer, de vakantie, én over voetbal natuurlijk! Maar dat is niet erg. Mijn dag kan niet meer stuk…..

1 reactie op “Kindermishandeling voorkomen…….

  1. Hansje

    juni 17, 2004 at 11:54pm

    Gelukkig maar dat je kapper een stuk verstandiger en kindvriendelijker is dan die moeder! Hoe haalt zo’n mens het in haar hoofd?!?

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)