Subtiel……

Géén rellen in Apeldoorn gisteravond! En weet je waardoor dat kwam? De politie hanteert de “nachtkaars-tactiek”. Ik vind dat een prachtig woord. Je kunt je er wel iets bij voorstellen hoe die tactiek werkt. Politie is aanwezig op de achtergrond oftewel achter de bosjes, het aanwezige dweilorkest mag lekker spelen, je laat de mensen hossen en zingen en als het meeste volk naar huis gaat, omdat ze nat en koud zijn, laat je de potentiële relschoppers, die nog wel wat actie willen, mooi schreeuwen.

Je reageert zéfs niet als ze roepen: “Hamas, Hamas..”en wat daar verder nog op volgt en de Hitlergroet brengen en dan vinden ze er vanzelf niks meer aan als er geen reactie volgt! Geen herrie dus. Heeft veel geld gescheeld en de politie is tevreden. Niet hoeven in te grijpen, hoewel daar m.i. aanleiding toe was, maar dat vind ik dan. Ze hadden het wéér mee, dat wel…….

hiep....

Even vertellen nog, dat we dit weekend de 65e verjaardag van de heer des huizes gaan vieren met de familie. In Zeeland. Vrijdag weg en maandag weer terug. In die tijd wordt deze site verhuisd naar een andere server, dus wie de weg kwijt is, weet dan dat het niet aan uw toestel ligt!

1 reactie op “Subtiel……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)