Voetjevrijen……

lekker hapje.....

Gelezen in de krant: Als je in een Rotterdams park vanwege het mooie weer op je buik in het gras heel onschuldig een boek ligt te lezen, maar dan moet je wel mooi en jong zijn, hoor, want hij zoekt ze wel uit!, dan loop je kans dat er een vent aan je tenen komt likken! Vindt ie fijn.

Wanneer je dan van schrik de boel bij elkaar gilt en de politie pakt die man op, dan staat hij binnen de kortste keren weer op straat, want hij heeft geen strafbaar feit gepleegd! Nergens in de wet staat namelijk, dat je niet aan iemands tenen mag zitten. Het op deze wijze schenden van iemands lichamelijke integriteit staat nergens als zodanig vermeld. Dat is toch gek.” Blaif van me laif!”, zou ik zeggen op z’n Rotterdams. Ja, maar het was geen verkrachting volgens de politie, dus moesten ze ‘m weer laten gaan.

Maar misschien was het wel een tenenlezer ! Die heb je ook. En van hiélenlikkers heeft iederéén wel eens gehoord! Maar da’s heel wat anders natuurlijk, hoewel ook daar niets wettelijk over is geregeld……….

4 reacties op “Voetjevrijen……

 1. CasaSpider

  augustus 6, 2004 at 12:38am

  Typisch Nederlands dat zoiets niet strafbaar is… 🙂
  Een tip voor alle mooie, jonge meisjes: voeten insmeren met rode peper extract (of iets nog pittigers)!

 2. Pollie

  augustus 8, 2004 at 6:06pm

  Ja heb dit ook gelezen. dat die vent dat lekker vindt om aan een ander z’n tenen te zitten, yak!

 3. Erwin

  augustus 10, 2004 at 3:39pm

  Volgens mij moet het toch wel ergens in de wet verboden zijn om iemand anders zomaar aan te raken. Is dat niet een van de fundamentele rechten van de mens?

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)