Enquête……

vouwen of proppen...?

In de krant stond, dat Edet een onderzoek heeft laten doen naar het gebruik van toiletpapier. Ze wilden weten wat we er precies mee deden: proppen of vouwen. Ik zou toch gek opkijken, hoor, als iemand mij zou interviewen over zo’n persoonlijk onderwerp.

Ik beschouw het knipje op de deur, dat je afsluit van de rest van de wereld, als erg prettig. Even: ik ben er niet.

Ik denk, ik lees of ik “log” in het wc-schrift. Dat kan dan ook rustig twintig minuten of langer duren. Soms komt iemand vragen of ik nog leef. Dat is puur uit bezorgdheid, want we hebben boven nog een toilet. Ik zit niemand in de weg.

Maar of ik dan vouw of prop, dat gaat geen mens wat aan. Ze zorgen van Edet maar dat je er niet doorheen prikt en dat hadden ze helemaal zelf kunnen bedenken……..

5 reacties op “Enquête……

  1. cockie

    mei 2, 2005 at 3:29pm

    Tijdens Koninginnedag deelde de toiletjuffrouw van een toiletkar twee velletje per persoon uit aan de lange rij wachtenden… behoorlijk genant! Ze vroeg nog net niet hoe je het dacht te gaan doen…

  2. els

    mei 4, 2005 at 12:26am

    Nou, onderwerp gesloten, hoor! Al die ontboezemingen….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)