Soap….

raindrops are falling on our heads again.....!

Jippie, de badkamer is klaar! Geen vreemde mannen meer door mijn huis, hoewel….na drie weken en liters koffie ben je wel aan ze gewend, hoor! Dan wordt ’t wel zo’n beetje familie.

Ze hebben ‘m netjes opgeleverd, hun rommel is opgeruimd en dan hangt er alleen nog een witte sluier over de tegels en het sanitair en die is voor ons. Dat wordt nog soppen. Maar dat kan pas goed als de verf van het houtwerk ook helemaal droog is. Als dat allemaal is gebeurd dan hebben we ons huis een leuke oppepper gegeven.

Alleen, ik moet denken aan dat liedje van Wim Sonneveld, “Daarom breng ik bloemen voor je mee” heet het, waarin hij een vrouw bezingt, die bij haar nieuw aangeschafte blauwe jurk nou ook nog blauwe schoenen, blauwe handschoenen en ’n blauwe hoed moet.

Want de pedaalemmer, die ik tot voor kort nog prima vond, vind ik nu ineens niet goed genoeg meer. En ik vrees, dat dat ook geldt voor de tandenpoetsbekers, de badkamerklok, de handdoeken, de badmat, de mandjes, de bakjes en de schaaltjes, kortom van alles dat drie weken geleden nog uitstekend voldeed. Nou,nou, het wordt nog een dure week…….

6 reacties op “Soap….

 1. karin

  januari 29, 2006 at 11:53am

  ik wil best met je mee naar ikea ofzo, hoor!

 2. Hansje

  januari 30, 2006 at 12:41am

  O, dat ken ik… ’t Is even een extra uitgave, maar als je ’t niet doet blijven die foute spullen je storen. Noem het een investering in gemoedsrust. 🙂

 3. Brillie

  januari 30, 2006 at 11:56pm

  Pas wel op met bijtende stoffen op de kit. Die kan maar zo loslaten. En goed laten uit harden.

 4. els

  januari 31, 2006 at 1:42pm

  Dank voor het meedenken en de technische adviezen. De badkamer is inmiddels schoon, maar het gebruik moet nog “in de vorm schudden”,want ik mis ineens dingen en moet nog wennen aan de nieuwe. Wat is een mens toch een gewoontedier!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)