Vrolijk Paasei…..!

véél dus....

In onze krant stond vanmorgen dat je langer leeft door het eten van chocola. En, als je een en ander combineert met een positieve instelling, heb je weliswaar niet het eeuwige leven, maar maak je wel kans op de verlenging.

Het Kruidvat verkoopt de paaseitjes per kilo. Dat doen ze niet voor niks. Je krijgt ze ook niet voor niks natuurlijk, maar ze verkopen ze puur (en melk en hazelnoot) voor je gezondheid. Dat je het maar weet.

Dat ze daar nu al mee begonnen waren, terwijl het nog zo veel weken duurt voordat het echt Pasen is, daar kon ik eerst geen chocola van maken, maar nu snap ik het. En dat is een hele geruststelling, want véél is wel erg lékker…..!

3 reacties op “Vrolijk Paasei…..!

  1. brillie

    februari 28, 2006 at 11:35pm

    De eerste eitjes heb ik al op. Alleen van onze krant heb ik geen jaarboek mogen ontvangen. En dat is wel een ramp.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)