Mirakel…

******Door een wonder kan ik nu al zo’n kwartier lang zonder onderbreking mijn overleden computer gebruiken. Hij zou dus schijndood zijn, ware het niet, dat hij elk kwartier of daaromtrent zichzelf dood verklaart. Dat is om ziek van te worden dus ik wil echt een andere. Tot dan hink-stap-spring ik maar door het leven wat mijn computer betreft totdat de mensen, die er echt verstand van hebben en mij kunnen helpen tijd voor me hebben. Of ze wonen te ver weg. En dat is het probleem. Ze kunnen (of willen) mij ook geen factuur sturen. Ik ben hun moeder…..*****

6 reacties op “Mirakel…

 1. Smile

  april 4, 2006 at 3:37pm

  Sterkte. Het is altijd heel vervelend afhankelijk te zijn van anderen, als je zelf heel graag iets wilt en anderen daar even geen tijd voor hebben.

 2. Menno Nicolai

  april 4, 2006 at 11:07pm

  Dit is het moment om de overstap naar de Mac te maken. De allergoedkoopste iBook is al voldoende (tenzij je hele zware grafische toepassingen draait of 16-spoors muziekopnamen wilt maken). En je hebt geen hulp meer nodig want alles doet het gewoon meteen en steeds maar door!

 3. Brillie

  april 4, 2006 at 11:42pm

  @ Je zou een rekening terug kunnen sturen… ik herinner mij een nummer uit de oudheid… een jongen die een rekening geeft aan de moeder, en dan de moeder verteld wat zij allemaal gratis voor hem heeft gedaan… Maar kan er zo even niet meer op komen. Wat inhoud dat het wel slecht gezongen moet zijn geweest.

 4. elisa

  april 6, 2006 at 10:17pm

  Lijkt meer op virus dan op dood.
  Niettemin sta ik wel achter de overstap naar Mac die sinds vandaag gewoon XP kan draaien. Dat ook nog!

 5. Lars

  april 6, 2006 at 10:47pm

  Ik ziet m’n moeder stiekum naar een Mac mini te gidsen. 🙂 Maar ik denk dat een upgrade naar MT 3.2 er waarschijnlijk nog het meest inzit.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)