Excuus….

* Op dit moment (tien voor drie in de middag) regent het in Apeldoorn. Soms even wat harder, maar verder valt het reuze mee. Zo nu en dan een klein onweersrommeltje erbij.
Ik zit op mijn zolderkamertje en het klinkt ontzettend gezellig op het schuine dakraam. Het is hier dus knus, maar ik bied wel hierbij mijn verontschuldigingen aan voor mijn gezelligheidsgevoel aan alle kampeerders, wandelaars, vakantiegangers, mensen die bezig zijn met ’n verhuizing of het schilderen van hun huis en alle vanwege hun beroep noodzakelijkerwijs buitenshuis verblijvende mensen. Ik leef met jullie mee, hoor…….

1 reactie op “Excuus….

  1. Smile

    juli 20, 2007 at 5:12pm

    Het onweersrommeltje was even verderop (net even zuidelijker dan jij??) behoorlijk hard. En ook de paardrijles gaat helaas niet door :-/

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)