Modeprinsesje…..

Mijn zus heeft, net als wij, vier kleinkinderen. Drie jongens en één meisje, terwijl wij alleen maar jongens hebben. Dat ene meisje tussen al die boys heeft ouders, die haar er altijd erg leuk uit laten zien volgens de laatste kindermode.

Zo had haar moeder een halflang schattig wit jurkje gekocht, met zo’n roesje langs de onderkant. Met die makkelijk te wassen stofjes van tegenwoordig kan dat dus, een wit jurkje. Ik had er niet aan moeten dénken vroeger. Bovendien is het ook geen kind, dat meteen met zo’n jurk aan in de zandbak gaat zitten en dat moet je als moeder ook mee hebben, natuurlijk. Hoewel…., nou ja, gisteren deed ’t kind dat niet in ieder geval.

Maar ze zei gistermorgen, toen haar moeder haar ’t nieuwe kleedje aandeed, wel: “Moet ik weer naar bed?”.

Nou ja, ze is pas drie, dus het gevoel voor mode komt nog wel, denk ik………

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)