Boekhandel…..

Nou valt die Peter R. toch wel even door de mand, zeg! Wat is die man gek op geld. Niks rechtvaardigheidsgevoel van : deze zaak móet opgelost worden, daar gaat het bij hem allang niet meer over. Ik knapte trouwens al op ‘m af, nadat ik zag hoe hij de emoties bij moeder Holloway aan het uitmelken was. Dat was al walgelijk.

Gisteren bij DWDD zat ie zelf z’n tijd te verdoen door zo uitgebreid te vertellen in welke Amerikaanse talkshows hij allemaal geweest was. En dat zal hij ook zeker niet voor ’n paar consumptiebonnen gedaan hebben, neem ik aan. En vervolgens maakt ie me toch ’n stampij, zeg, dat er niet voldoende gepraat is over z’n nieuwe boek. Had hij contractueel vast laten leggen dus daar is op z’n Amerikaans over nagedacht. Hij leert snel. Nou gaat hij de Vara vast “suen” natuurlijk. Wat een vervelend ventje!

Hij kreeg van Matthijs van Nieuwkerk nota bene nog een minuut de tijd om z’n boek te promoten, maar dat vertikte hij. Weet zo’n man eigenlijk wel wat een hele minuut reclamezendtijd kóst? Nu verknoeide hij die met z’n kinderachtige geneuzel. Deleten die man…..

2 reacties op “Boekhandel…..

 1. Tat

  februari 12, 2008 at 1:11pm

  Peter GRRRR…. de Vries
  Ik heb die meneer al jaren gratis het voordeel van de twijfel gegeven maar dat is na gisteravond dus wel mooi afgelopen. De paar minuten Deep Kots TV met de moeder van Natalee Holloway was de start van mijn twijfelloosheid. Een griezel is het… (geworden), die Peter Grrrrr de Vries….

 2. Hansje

  februari 12, 2008 at 8:25pm

  En je kunt nauwelijks aan ‘m ontsnappen: zelfs op de Huishoudbeurs was hij (*de* bewuste uitzending) op een reusachtig beeldscherm aanwezig. 🙁

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)