Boze krijtstreep…..

Er werd de laatste tijd nogal wat aandacht besteed aan de mens Harry Mens. Makelaar en presentator van het RTL-programma Business Class. Daar keken we wel eens naar, hoewel het bepaald niet onze laag van de bevolking is, die daarin acteert. Juist daarom is het wel eens grappig, de man bezig te zien én zijn Barbie-dochter Suus, die de reportages op locatie doet. Zij is soms een giller. Zoals ze er uitziet in de nieuwste creaties op torenhoge hakken en zoals ze het voor elkaar krijgt net te doen of ze d’r verstand van heeft als ze iemand over zijn business interviewt.

Als je in het programma iets wilt vertellen over je nering dan kost je dat een aardig bedragje, maar er zijn ook mensen die voor niks mogen omdat ze volgens Harry kijkers trekken. Rita Verdonk bijvoorbeeld. Verder heeft ’t een hoog “gebakken lucht”-gehalte, hoewel er ook koks van dure restaurants op de achtergrond met zelfmeegebrachte spullen lekkere hapjes staan te brouwen voor Harry en z’n betalende gasten dus ándere luchten zullen er ook wel hangen.

Maar wel es leuk om te kijken als je zelf geen kapitalen op de bank hebt om je zorgen over te maken, terwijl wie dat wel heeft in zak en as zit over z’n beleggingen. Leedvermaak mijnerzijds, ik heb die sores niet. Harry was laatst bij Van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Hij was erg openhartig over zijn persoonlijk leven, Boulevard was d’r niks bij, en hij kwam leuk en geestig over. Rechtse bal, ja, maar dat mag best bij de Vara. Voor ’n keertje.

Deze week staat er, het houdt maar niet op, een heel artikel over Harry en zijn Business Class in Vara TV Magazine. Het artikel van Ton van Dijk mocht Mens van tevoren lezen en de Vara was zo sportief om ook zijn commentaar te publiceren: “Linkse klootzak, het is een vals, gemeen, vies kutstuk, tekenend voor je mentaliteit. Ik wens je nog veel succes in je leven.”

Nou, nou, zou ie boos zijn of zo? Eerst Peter R. de Vries al en nou hij weer………

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)