Out of data…….

Als het internet er een dagje uit ligt, zoals gisteren bij ons het geval was en onze provider, die toevalligerwijs bij ons in huis woont, er helemaal niks aan kan doen omdat het probleem niet bij zijn bedrijf ligt, maar in het datacentrum waar hij de servers van dat bedrijf heeft ondergebracht, dan heb je álle tijd om eens wat anders te gaan doen dan je van plan was. En dat is eigenlijk best prima. Het is alleen even omschakelen in de tijd.

Ik heb gisteren heerlijk in de zon gezeten.

Lekker gelezen, naar de radio geluisterd, een beetje gepuzzeld ook

en een beetje gewerkt aan een wel steeds in de aanslag liggend borduurwerk, waar ik veel te weinig aan opschiet omdat ik er niet voldoende tijd aan besteed

, kortom een zondag zoals ik die doorbracht in het computerloze tijdperk, alweer heel wat jaren geleden.

Lekker, hoor, daar niet van, maar altijd zo mijn vrije tijd doorbrengen, dat zou ik toch niet meer willen. Gek, hè? Want als er één is, die zich behoorlijk heeft verzet tegen het gebruik van een computer, nou, dan ben ik het wel! Hou toch op, zeg, dat was niks voor mij, ik snapte daar toch niks van en je kon toch uitstekend leven met alleen een agenda, een telefoon met telefoonlijst en een verjaarskalender?

En moet je nou zien: oma kan en wil niet meer zonder computer. Nou ja, voor één zondagje dan. En de grap is dat ik even zo goed een agenda, een telefoon met telefoonklapper én een verjaarskalender heb. Maar ondertussen doet gelukkig alles het weer bij het bedrijf van mijn provider…..

1 reactie op “Out of data…….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)