Recidive……

* Wel verdikkeme! Wat staat er in De Weekkrant/Apeldoorns Stadsblad van deze week?

” HOOGBEJAARDE VROUW STEELT STUK ZEEP”

* Harderwijk. Een 88-jarige vrouw uit Apeldoorn is in een supermarkt in Harderwijk betrapt op winkeldiefstal. Een medewerker van de grootgrutter zag de hoogbejaarde een stuk zeep onder haar jas stoppen. Even later bleek dat de vrouw ook nog een stuk leverworst verstopt had. Ze werd door de politie verhoord en kreeg een boete.*

De combinatie leverworst-zeep is té toevallig! En dan die leeftijd: 88 jaar,ze móet ’t gewoon weer zijn! Wat voor rare kronkel zou daar nou toch achter zitten? Laat daar je fantasie maar es even op los, mensen…..

2 reacties op “Recidive……

  1. Smile

    maart 6, 2008 at 11:17pm

    Els, ze moeten je een baan aanbieden bij de politie! Ondanks dat zij het blijkbaar een fijne combinatie vindt, lijkt het mij niks. Leverworst die naar zeep smaakt en zeep die naar leverworst ruikt.

  2. Wieneke

    maart 7, 2008 at 11:24am

    Sjaaa, dit kun je geen toeval meer noemen. Dat is geen incident meer natuurlijk. Misschien neemt die bejaarde dame zulke grote gulzige happen van die vette worst dat ze flink gereinigd moet worden (met die zeep dan weer). Hou haar in de gaten! 🙂

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)