Een lot uit de loterij……

Nu haar oudste zoon op de hoogte is van “de waarheid” rond de verschijning van Sinterklaas, heeft onze dochter, die de voorlichting deskundig heeft verzorgd, zo nu en dan toch nog wat details uit te leggen. De gang van zaken wat betreft het “lootjes trekken” in zijn klas was nog niet helemaal duidelijk.

Ze vertelde dus dat hij bij dat lootjestrekken best wel eens de naam van een meisje kon treffen in plaats van die van een bevriend jongetje. Een meisje, waar hij helemaal niks mee had, Wendy*** bijvoorbeeld. Dat kon maar zo gebeuren.

“Ja, maar dáár heb ik wel wat mee, hoor!”, zei haar zoon. En hij kreeg een hoofd als ’n biet……Lief, hè?

***Vanwege de privacy is de naam gefingeerd natuurlijk.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)