Nee toch! Weer een traditie erbij…..

* Toch nog even over die duik in een bak met bier op nieuwjaarsdag waar ik ’t vorig jaar over had: nou, daar was belangstelling voor, hoor! Foto in de krant van de eerste springer, voorpaginanieuws. Nu worden er ook wat feitjes bekend: Ze hadden het bier behoorlijk verdund. Ze vonden het zelf kennelijk ook wel zonde.

En het merk weet ik nu ook: Heineken. Die sponsorde het hele gebeuren dat ze vanaf nu elk jaar willen herhalen met Nieuwjaar. Zodat het een traditie wordt! Als de recessie het maar toelaat, maar dat weet je nu nog niet natuurlijk.

De grap van de dag: een van de helden verloor z’n zwembroek in de biertobbe en had dat, toen hij er uit klom, zelf niet in de gaten. En daar is géén foto van! Niet netjes gezegd misschien, maar dat vind ik dan weer lullig…..

2 reacties op “Nee toch! Weer een traditie erbij…..

  1. jan

    januari 4, 2009 at 9:02am

    Bij grote evenementen wordt bier vaak verdund. Beneden de rivieren bestaat daar zelfs een officiele term voor: carnavalsbier.

  2. els

    januari 4, 2009 at 11:30am

    Ja kijk, dat weet ik dan weer niet! Maar is dat dan ook per glas?

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)