We hebben er zin in……!

Mijn echtvriend is een leuke man. Dat mag best wel eens gezegd worden. Hoewel hij zegt, dat het feit dat het al zo lang goed gaat tussen ons komt, doordat hij zo tactisch in de omgang is. ‘k Laat hem graag in die waan en dat vind ik dan weer heel tactisch van mezelf.

Maar wat ik een lief trekje van ‘m vind is, dat ie zo verwachtingsvol blij kan zijn met een pakket, groot of klein, hij vind het leuk om het te ontvangen. Of dat nou iets technisch is, dat hij bij zijn volle verstand helemaal zelf heeft besteld of een goed verpakt nieuw apparaat, dat we hebben gehaald omdat het oude kaduuk of gewoon aan vervanging toe was, híj is de degene die het uitpakt. Daarna ruim ik het verpakkingsmateriaal op.

Vandaag hadden we bij de C 1000 genoeg zegeltjes gespaard om een gratis boodschappenpakket mee naar huis te mogen nemen. Dat heeft ie zelf moeten dragen, want we waren niet met de auto. Helemaal niet erg, want het was een pakket. En de inhoud was best aardig, hoor, zeker als je iets gratis krijgt.

Alleen het idee, dat je in een paar weken tijd (nou zaten daar wel de feestdagen tussen natuurlijk!) € 500,- alleen al naar de supermarkt hebt gebracht stemt tot diep nadenken over de toekomst…….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)