Oranjerie…..

Dat de Postbank nu definitief ING is geworden werd ons medegedeeld door middel van een megagrote envelop met een dito vouwkarton erin, waarop alle veranderingen vermeld stonden en ook nog eens ’n papieren brief aan ons persoonlijk gericht met de aankondiging ervan. Dat had wel wat eenvoudiger gekund, dacht ik. Bij mij zat er bovendien nog een oranje kaartje bij, waarmee ik bij mijn “vertrouwde” (post?)kantoor een map kan gaan halen om al mijn bankpapieren in te bewaren. Een oranje map uiteraard.

Nu zijn er in dit huis drie volwassen mensen met een voormalige postbankrekening, maar die andere twee kregen dus géén kaartje om zo’n prachtige, handige, oranje map in hun bezit te krijgen. Kennelijk is het: één map per adres. Ja zeg, zo ontlokken ze wel agressie of op z’n minst een gevalletje huiselijk geweld! Want ja, ik ga natuurlijk wel zélf die map halen en de anderen moeten maar zien hoe ze het doen met hun bankbescheiden. Schoenendoos of zo.

Je krijgt wel enorm veel vertrouwen in die bank, want kijk, ze smijten het geld dus duidelijk niet over de balk. Het zijn gewoon kniepers richting hun klanten. Het vaststellen wie van hun clientèle allemaal in hetzelfde huis wonen lijkt me trouwens ook nogal een uitzoekerij en prijzig ook. Maar ja, ik ben ook geen bankier.

Ik krijg wel hoofdpijn van al dat oranje en nou krijgen we de koningin en d’r familie ook nog op bezoek in april……..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)