Zes…..

Weer een jarig kleinkind vandaag. Koen, de jongste van de vier kleinzonen, werd zes. Omdat hij “alles al heeft”, zoals zoveel kinderen tegenwoordig en het vinden van iets origineels zeer moeilijk wordt, stuurde z’n moeder een mailtje rond met als cadeautip ’n envelopje. Wat hij “nog niet heeft” is een prijzige Nintendo DS, die hij graag zou willen hebben, maar daar moet voor gespaard worden natuurlijk. Enige hulp daarbij was dus welkom en het heeft menige feestganger een zucht van verlichting doen slaken, omdat er verder geen hoofden meer hoefden te worden gebroken.

Hij kreeg van ons dus een moderne cadeaubon, een soort chipknip van Bart Smit met een bijdrage in de kosten. Maar een pakje krijgen is toch ook leuk, dus hadden we nog een moppenboek voor ‘m. Dat is aan Koen wel besteed. Als grapjas of lolbroek kan hij op school misschien de blits maken met een al dan niet flauwe mop. Want die stonden er ook wel in als ik het wel heb………

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)