Hofleverancier…..

Nu ben ik verdorie gisteren tóch nog in een overbevolkte Intratuin-vestiging geweest, zeg! Loop ik tegen iedereen te verkondigen dat je op Tweede Paasdag bij dat soort instellingen uit de buurt moet blijven en nou was ik er dan toch. Maar we hadden een zoon, die voor z’n Utrechtse tuin op zoek was naar een echte boom. En daar wou hij wel wat parental support bij en tja, wij hébben hier nou eenmaal de grootste Intratuin van de regio en misschien wel van het land zelfs, dus vandaar.

Hij heeft een pruimenboom gekocht en meteen ook maar een frambozenstruik. En een bezem, een schoffel, een hark, tuinkruiden en een zak tuingrond waar je “u” tegen zegt. Aangezien hij geen auto heeft, en het moeilijk treinreizen is met het halve tuincentrum op je nek, gaan wij zo de hele handel maar even naar Utrecht brengen.

Ach, het blijft je kind, hè…….?

2 reacties op “Hofleverancier…..

 1. Sandra

  april 14, 2009 at 2:11pm

  Oei, pruimen, die doen het wel goed in Utrecht en omstreken.
  Vraag maar aan mijn vader, die heeft nog een trauma van het ontpitten van 25 kilo pruimen. Tja, want wij moesten zelf zonodig op vakantie in de pruimentijd.
  Dus misschien maar gelijk een vakantieverbod in augustus/september instellen?

 2. jan

  april 14, 2009 at 7:47pm

  Mijn eerste gedachte was: gewoon gaan, maar niet verder vertellen. Toen ik de reden las herkende en begreep ik het wel. Ondanks alles blijft het je kind.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)