Toppers, die Foppers….!

Weet je nog, die band voor al uw bruiloften en partijen, “De Foppers” uit Apeldoorn? Ik schreef er laatst over. Ze dachten zelf, dat ze werden verward met “De Toppers” toen ze een mailtje ontvingen om te komen optreden voor een Hollandse club in Shanghai. Tikfoutje in de mail of zo. Ik was heel benieuwd hoe dat zou aflopen.

Ze zijn toch gegaan onder het mom van “we zien wel” en gisteren stond in de krant, dat ze het enorm naar hun zin hebben gehad. Uit niets is gebleken dat het een vergissing was. Toen ze aankwamen stond er bij het vliegveld een chauffeur op ze te wachten, die ze, al die dagen dat ze er waren, overal naar toe heeft gereden. Alles was perfect geregeld voor ze.

Het optreden zelf, voor een zaal vol met in oranje uitgedoste vaderlanders, was een enorm succes. Het dak er af! Voor de Chinezen konden ze helemaal niet meer stuk. Die hadden het Heinekenhuis natuurlijk nog in hun gedachten. Tot de geluidsman aan toe, René dus, hebben ze urenlang handtekeningen moeten uitdelen. Er zijn bovendien contacten gelegd voor een optreden in Singapore! Ik bedoel maar. Zo komt Apeldoorn óók nog es ’n keer in the picture!

En oh ja, natuurlijk heb ik, net als heel veel mensen hier, gedacht aan een 1 aprilgrap, want in zo’n circuit zitten die lui wel met hun grappen en grollen. Maar nee, gewoon succes voor die Fopjongens! Daar kunnen de Toppers voorlopig een puntje aan zuigen, ha, ha……!

1 reactie op “Toppers, die Foppers….!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)