Lijn…..

Vandaag las ik, dat een vrouw met veel geduld en moeite aardig wat kilo’s aan gewicht had verloren met lijnen. Samen met haar zus ging ze de stad in en beloonde zichzelf door in een kledingwinkel een nieuw shirtje te kopen. Oké, het zát nog wat strak, maar het was toch mooi een maatje minder dan voorheen.

Tevreden liep ze naar de kassa om af te rekenen. Het shirtje kostte twintig euro en ze overhandigde de verkoopster een briefje van vijftig. Die vroeg: “Hebt u het gepast?” “Waarom moet u dat weten?” vroeg de vrouw beledigd “dat gaat u helemaal niks aan!” Aan haar in een deuk liggende zuster zag ze, dat die wél begrepen had dat het over geld ging.

Toch zó kwetsbaar, hè, die aan de lijn doende vrouwen. Daar heb ik nou toch helemáál geen last van, zeg…….

3 reacties op “Lijn…..

  1. Irene

    juli 18, 2009 at 12:42pm

    Hahaha, typisch. En het plaatje ligt ook nog mooi in dezelfde lijn. Hé.

  2. els

    juli 19, 2009 at 12:50pm

    @Smile: inderdaad, ik vond het een giller van een verhaal!Vanwege het geringe aantal bezoekers dat ik heb dorst ik het wel te jatten….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)