Bak…..

Een rare afwijking van mij is, dat ik het wegrijden van de vuilniswagen, nadat hij de bakken heeft geleegd, zo’n lekker gehoor vind. Zo van : opgeruimd staat netjes. Even ’s avonds de bak buiten zetten, wat zeg ik, zonder moeite naar buiten rijden op z’n wieltjes (ja, ik wéét dat het voor veel mensen niet zo chic geregeld is als hier!) en je troep van veertien dagen is weg. Soms van nog langer, want wij hebben ‘m niet altijd vol na veertien dagen en ons bent zuunig.

De groene bakken worden hier in Apeldoorn gratis geleegd en grijs kost geld. Wel meer mensen vinden dat ‘grijs’ geld kost, maar dat slaat meestal niet op afvalbakken. Maar ik ga zo de lege bak maar weer es binnen halen. Heerlijk, wat kan een mens toch gelukkig worden van simpele dingen……

3 reacties op “Bak…..

 1. Paul

  augustus 6, 2009 at 6:58am

  Ik krijg de grijze ook niet altijd vol maar die wordt door de buren vaak bijgevuld zodra ik ‘m aan de kant zet.
  Wat aan dat betreft hoop ik maar niet dat de gemeente straks per kilo gaat laten betalen. Want dan betaal ik wekelijks voor het afval van de buren.

 2. billig kredit reise

  oktober 22, 2016 at 5:38pm

  Gostei da muito da receita, mas facilitaria se permitisse cópias, pois se divulgam uma coisa que é boa para todos…dai ter de fazer print screen na receita recortar, copiar, colar para pegar as receitas fica trabalhoso.Mas fácil quando se permite a cópia, e as pessoas comentam com alegria de onde retiraram!Grata!

 3. kreditkarten schweiz anzahl

  oktober 22, 2016 at 5:41pm

  Street food is possibly the only thing crappier than the Olive Garden. TPTB obviously didn’t have the heart to take her to other restaurants and making her realize how hick-ish her town is.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)