Vraagje…..

* Nou ik toch zo melig bezig ben: kan iémand mij vertellen wat de diepere betekenis is achter die stupide reclame van Vodafone met die achterlijke beestenkoppen en hun onverstaanbare conversaties? Waar kinderen bang van worden en bejaarden slapeloze nachten van hebben, omdat er wéér iets is, dat ze niet begrijpen…….

7 reacties op “Vraagje…..

 1. karin

  december 12, 2009 at 8:32pm

  eh, neuj, ik snap ‘m ook niet, en ik vind mijzelf nog ver van de bejaarde leeftijd, toch?

 2. Puck

  december 12, 2009 at 9:32pm

  Heb er als dertiger geen slapeloze nachten van, maar vind ze wel creepy as hell. En ik snap er niks van.

 3. els

  december 13, 2009 at 2:08am

  @Karin en Puck: Jullie stellen mij gerust dat het niet aan mij ligt. Daarvoor hartelijk dank!

 4. els

  december 14, 2009 at 5:30pm

  @Menno: Dat kunnen ze dan toch gewoon vragen. Met de nadruk op gewóón……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)