Oorzaak en gevolg….

Toen ik net langs de Americahal reed, onze grootste Apeldoornse evenementenhal zal ik maar zeggen, zag ik op het bord aan de weg, dat er 28 maart een internationale kattententoonstelling zal worden gehouden.

Ik ben wel eens naar zo’n kattenshow geweest, want ik vind poezen erg leuk. Maar ik vond er toen niet zoveel aan, weet ik nog. En hoe dat kwam? Het was st√©rvensheet in de zaal waar het evenement plaatsvond! De katten lagen allemaal voor pampus en slechts een enkele was wakker. Lief om te zien, maar wel een beetje sloom, hoor, al dat pittend gedierte.

De reden van dit stookgedrag was duidelijk. Achter in de zaal was een stand opgesteld van een biermerk en die deden wel érg goede zaken. Over de ruggen van de poesjes.

Wat ze een week na die poespas in de Americahal van plan zijn te gaan houden stond trouwens ook op dat bord aan de weg. Een vlooienmarkt……!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)