Violente……

Wat ’n héérlijke dag, hè? Echt lente! We hebben dan ook viooltjes gehaald en morgen ga ik daar wat nu nog kale bakken mee vullen. Ik kreeg van de meneer van de bouwmarkt zomaar drie traytjes viooltjes gratis mee, omdat ’t z’n laatste waren en de nieuwe levering van vandaag vanmiddag pas binnen kwam.

Ze waren van gisteren, die viooltjes en die meneer niet, want de bloemetjes hingen er verlept en op apegapen bij en waren bepaald geen reclame voor de business. Maar ik heb ze thuis liefdevol bewaterd en ze zijn helemaal bijgetrokken.

Had hij dus ook kunnen doen, dat water geven. Maar ja, dat zal wel te duur zijn qua personeelskosten en zo en daar heb ik geen last van, ik kost niks. En deze viooltjes nu dus ook niet.

Ik heb wel een beetje wroeging trouwens, want hij had door deze royale klantvriendelijke geste natuurlijk het idee, dat we vanmiddag wel terug zouden komen voor verse violen. Hij had pech. De supermarkt, waar we nog moesten zijn, had óók lenteviooltjes en die stonden er hartstikke fris bij. Dus ja…….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)