Zoek de verschillen…..

Gelukkig is het weer vandaag een beetje mooier dan gisteren, want was dat anders dan zou het wel een hele vage dag worden, die Tweede Paasdag. Je ziet nu toch nog veel mensen fietsen, wandelen en ik weet niet, hoe het met de files naar de meubel-, auto- en doe-het-zelf-zaken staat, maar daar zullen er ook wel weer de nodige van zijn. En naar de tuincentra niet te vergeten, want je blijft toch optimistisch. Je kunt daar ook op een andere dag naar toe, maar traditie is traditie en economie is economie. Pasen heeft niet voor niks twéé dagen. Natuurlijk ook voor de familyqualitytime.

Wij hebben ‘gebruncht’ gisteren en dat was gezellig, hoor. Daardoor had ik ’t een beetje te druk voor mijn computer en dat had het ding goed getimed. Want er was iets mee dat ik niet zelf kon oplossen. Dan is het mooi dat die pientere jongens er zijn, die precies weten wat je moet doen om het weer in orde te krijgen. Ach, ik kan aardig brunches klaarmaken. Ook mooi.

Ondertussen had ik iedereen hier gezellige paasdagen willen wensen en nu hoop ik maar dat iedereen die ook heeft of heeft gehad, want dat is de bedoeling natuurlijk van deze dagen. Het is eigenlijk nét kerstmis. Je weet nog wel zo’n beetje waar het over gaat en waarom je vrij bent, je kent de bijbehorende muziek, het is stervensdruk in de supermarkt op de zaterdag ervoor, je hoopt op sneeuw…Oh nee, nu niet natuurlijk, want dát is me toch zielig voor de krokussen, narcissen en hyacinthen….. Maar gisteren hagelde het hier wel zó hard, zeg! Dus veel verschil is er eigenlijk niet. Maar ik wil lente, échte lente…..!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)