Gek……..

Nou, alle goedheiligmannen zijn weer binnen. Met bril, zonder bril, gladde baard, golfbaard, pluisbaard, lokaal accent of ABN, rode jas, purperen jas, veel pieten, minder pieten en ze deden allemaal weer of ze de enige echte waren. En paard Amerigo heeft ook véél familie. Maar de kindjes zijn weer in de ban van Sinterklaas. Dat was de bedoeling en is helemaal gelukt.

Een van onze kleinzoons, die z’n vader en moeder, in overigens goede harmonie geregeld, in verschillende huizen heeft wonen, vond het wel een aardig idee om op beide locaties even zijn schoen te zetten. Dan kwam ie niet zo in de war, de oude man. Hij was dit weekend bij z’n pa dus zijn moeder zei, dat Sint wel goed is maar niet gek.

En dat is natuurlijk ook zo. Al die Sinten op al die verschillende plaatsen is natuurlijk al gek genoeg, als je d’r als kind over na gaat denken. Maar dát doen ze niet! Ze zouden wel gek zijn, zeg………!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)