Aanfluiting……

Mijn man heeft van Sinterklaas een sleutelhanger gekregen die, als je je sleutels ergens hebt neergelegd en je weet niet meer precies waar, reageert op ’n fluitje. Een grappig ding en dat er op sinterklaasavond uitgebreid naar ‘m gefloten is, dat snap je. En hij piepte vrolijk terug dus hij deed ‘t.

Nu is mijn kloris een ordelijke man, die wel weet waar hij zijn sleutels laat en z’n huidige sleutelring is nog naar wens in functie, dus we hadden het geval even in een laatje in de keuken gelegd totdat ie aan de beurt is.

Wij luisteren veel klassiek via de radio. En wegens afwezigheid van de heer des huizes was ik vanmiddag alleen in de kamer beneden, toen er een fluitconcert werd uitgezonden op Swiss Classic Radio, al weet ik niet meer van wie de muziek nou ook alweer was. Maar wat ik wel weet is, dat Jean Pierre Rampal zich (zelfs vanuit het hiernamaals, want hij ging in mei 2000 hemelen) blijkt te bemoeien met waar mijn man zijn sleutels laat……..

1 reactie op “Aanfluiting……

  1. Jenni

    december 9, 2010 at 6:53pm

    Leuke hanger voor muzieksleutels dus 🙂

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)