The best man…….

Het is natúúrlijk die sprookjesachtige trouwerij in Engeland die de gemoederen vandaag bezig houdt. Ik vind dat wel leuk gek aan die Britten: ze nemen hun royals in allerlei programma’s waar ze maar kunnen in de tang, op een manier waarbij hier je toch minstens de rijksvoorlichtingsdienst op je stoep hebt staan, maar als er begraven of getrouwd gaat worden staat het hele land op z’n kop. Er wordt gebivakkeerd in tentjes langs de route, al dágen van tevoren. Zoiets doen ze hier alleen maar als er ’n nieuwe iPad uitkomt of zo of er is een uitverkoop van een winkel die over de kop is.

De souvenirs zijn ook niet aan te slepen. Hebben jullie in het Journaal die Engelse mevrouw gezien, die haar héle huis vol had staan met de Britse koninklijke familie? Te wonen viel er niet meer. Ik beklaag haar nabestaanden, want zo jeugdig was ze niet meer en die moeten al dat spul opruimen. Of ze moeten net zo gek zijn, dat kan ook.

Maar onze Stentor-krant doet ook mee, hoor. Op de voorpagina een foto van Kate die uit een auto stapt…..”…aan de vooravond van haar huwelijk met prins Harry….” stond er. Ja, de verkeerde prins. Knap stom, hè? Maar in Engeland hadden ze zelfs al mokken met Kate en de verkeerde prins in de handel gebracht! Natuurlijk de schuld van een paar volbloed republikeinen, die ter ondermijning van de monarchie alvast even wilden stoken in een nog niet eens gesloten huwelijk! Nou ja, als Kate maar niet twijfelt en de goeie meeneemt naar de abbey…….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)