Kraakbeweging……

‘k Beweeg mij thans door dit pand als was ik nóg ouder dan ik al ben. Gisteren was ik namelijk, doorverwezen door mijn fysiotherapeute, die nu lekker aan ’t skiën is in Zwitserland, want zij is zo’n vijftig jaar jonger dan ik, bij haar collega, die manueel therapeut is. Op de website van de praktijk staat heel eerlijk, dat zo’n iemand in de volksmond een ‘kraker’ heet.

Ik heb gisteren niks daadwerkelijk horen kraken, maar hij heeft me wel zo godsgruwelijk te pakken genomen, dat voor mijn gevoel mijn hele bottenhuishouding aan barrels zou moeten liggen. “Hier gaat u wel een paar dagen last van krijgen, hoor!”, zei hij troostend. Het is een heel aardige jongeman, die best wel met mij en mijn klachten begaan is (hij is zelfs Master in zijn specialisatie) maar ondertussen…..

Nou ja, als het maar helpt en de aanvullende verzekering, die we voor dit soort activiteiten bij onze nieuwe ziektekostenboer per 1 januari hebben afgesloten, maar voldoende dekking geeft. Zoals het nu voelt, wel helemaal volgens de voorspelling van de kraker natuurlijk, hoop ik daar maar het beste van. Volgende week moet ik nog ’n keer……

3 reacties op “Kraakbeweging……

  1. Irene

    januari 30, 2012 at 11:25am

    Zestig jaar jonger? Daar heb ik toch wel moeite mee hoor, om dat te geloven.

  2. els

    januari 30, 2012 at 1:29pm

    @Irene: je hebt gelijk, ’t is vijftig. Kan ik verdorie al niet meer rekenen ook, zeg!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)