Voorkennis……

Onze overburen hebben een ‘landingsplaats’ neergezet in hun voortuin. In de hoop dat vogels kunnen lezen dacht ik: “Gôh, leuk zo’n voedertafel voor onze geverdere vriendjes!” Maar ondanks het feit dat onze overburen beiden aan de lange kant zijn leek het geheel me toch wat hoog om er gemakkelijk voer op te kunnen leggen. Tot ik gisteren onze buurvrouw uit de auto zag stappen. Aan haar omvang was te zien, dat de landingsplaats bedoeld was voor een ooievaar!

Leuk idee misschien, maar vroeger deden wij dat toch anders. Het geboortekaartje was de eerste officiële aankondiging van de komst van een nazaat. (Ons eerste kind was gisteren trouwens hartstikke jarig!) Maar aan een publiekelijk voortraject deden we niet.

Ik wens de mama en papa natuurlijk alle goeds en voorspoed bij de klus die ze te wachten staat, maar weet helaas, dat de ooievaar soms wel landt, maar……. Nou ja, zoiets is hier natuurlijk niet aan de orde. We wachten met spanning het naambord af in de voortuin…….

2 reacties op “Voorkennis……

  1. kredite opel

    februari 16, 2017 at 3:39pm

    A dokÅ‚adnie to gdzie szukać tego pomnika? Gdzie w GdaÅ„sku jest park im. Ronalda Reagana?I czy to naprawdÄ™ prawda, że z ratusza nie pÅ‚ynÄ… dźwiÄ™ki “Roty?” Kurant siÄ™ zepsuÅ‚?

  2. http://www.dancefoxvalley.org/

    maart 22, 2017 at 10:10am

    Entièrement d’accord :ce sondage est truqué, on ne peut répondre que par des positions nationalistes ! Ce qu’il faut c’est une Europe des peuples et non une Europe des marchés. Suivons donc tous ensemble l’exemple de l’Ilande !

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)