Luistervink…….

Je merkt overal, dat de mensen er moe van worden steeds maar weer van die non-berichten te horen over de toestand van Friso. Dat een hele familie van al dan niet koninklijke bloede, er is tenslotte nogal wat aangetrouwd volk bij, gaat skiƫn in Lech, dat moeten ze zelf weten. Mag van mij. Maar dat een van hen dan een ongeluk krijgt, dat ook een gewone burger, met zijn lef, had kunnen overkomen vind ik behoorlijk dramatisch. En niet omdat ie van hoge komaf is, daar kan ie niks aan doen, maar omdat hij de zoon is van een moeder, de man van een vrouw en de vader van twee kinderen. Daarom.

Ik hoop dat hij er goed van af komt. Dat zullen we voorlopig niet weten, want er zijn niet genoeg meeluisterende echtgenotes van chirurgen, die ook nog journalist zijn. Die ene, die dat wel is, heeft al sores genoeg en ergens gun ik haar dat ook nog. En ja, ik heb een zoon, die journalist is…….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)