Dipsausje…..

Soms heb je wel eens zo’n periode als weblogger. Er gebeurt weinig, dat voldoende interessant is om het er over te hebben. Omdat het te extreem is voor woorden of te gek.

Onbegrijpelijk voor iemand als ik. In televisieprogramma’s zoeken boeren een vrouw, willen mensen het beste zingen en dansen, met shows d’r omheen met glitter en glamour waar je kleurenblind van wordt. En daar doen mensen aan mee van wie ik helemaal niet had verwacht dat ze zich voor zoiets zouden lenen. Rellen, waardoor plekken op de kaart worden gezet, waar ’t voorheen goed toeven was, een stille tocht voor ’n hond. Zielig, hoe ie aan z’n eindje kwam,  maar zo overdreven. Zoiets degradeert alle stille tochten. Ik snap de prioriteiten soms echt niet.

Maar goed, zolang een oud iemand zoals ik niet zo veel te klagen heeft over haar gezondheid, de krant selectief leest en de televisie op dezelfde manier bekijkt, is er niks met je aan de hand eigenlijk.
Ja, we hebben een andere auto, omdat we de vorige goed konden inruilen en daardoor wat voordeliger uit zijn. Maar het is al de zoveelste keer dat we van auto wisselen, dus zó opwindend is dat niet meer. En onze op één na jongste kleinzoon werd gisteren alweer tien jaar. Hij is dus ook al aardig wat keertjes jarig geweest. Natuurlijk was het wel weer ouderwets gezellig bij ‘m en we hebben dezelfde leuke mensen weer gezien, dus ja….. Maar zoals gezegd voor iemand met een weblog is het lastig.

Dat ze onze leefomgeving op z’n kop hebben gezet, door de hele straat te veranderen in een zandwoestijn met kuilen en een smal éénrichting-weggetje om eruit te komen, is dan wel iets dat niet zo vaak voorkomt, maar dat  zal toch zijn ter verbetering van een en ander en dat is voor jaren klaar op ’n zeker moment. Daar héb ik al over geschreven dus dat is ook klaar.

En wat nu? Ik zal maar gaan strijken. Hoeveel keer ik dát al heb gedaan heb ik niet bijgehouden. Dus een weblogdip? Ja, verdorie zeg, daar begint ’t wel op te lijken…..

3 reacties op “Dipsausje…..

 1. Irene

  oktober 22, 2012 at 5:37pm

  Welnee, er hoeft niet speciaal iets te gebeuren wil je een logje kunnen schrijven, het gaat er maar om of je er zin in hebt. Soms heb je die gewoon even niet.
  Voor een ezeer als ik, die altijd een beetje achterlloopt, is het zelfs wel handig. Nu heb ik even de gelegenheid om wat in te halen hier.
  Nou, zolang het maar goed gaat met je/jullie, en dan komt er vanzelf wel weer loginspiratioe.

 2. Els

  oktober 23, 2012 at 5:05pm

  @Irene: Dank voor de ondersteuning. Het komt dus wel weer. ( PS: leg even uit wat een ‘ezeer’ is. Is dat pijnlijk? Of gewoon iemand die snel typt?)

 3. Irene

  november 5, 2012 at 11:51am

  Zal wel een ‘lezer’ hebben moeten zijn, maar ‘iemand die te snel typt’ is tegelijkertijd ook mogelijk. Aan inspiratioe ontbrak het in elk geval niet 😉

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)