Vrij gezellig…..

In een Engelse kennisquiz die ik zag op de BBC vroeg de presentator aan de kandidaat, een dertiger,  hoe z’n leven er uit zag. Was ie getrouwd, had ie kinderen? “No wife, no kids, no worries!” antwoordde hij vrolijk.

Hoe eenvoudig kan zo op ’t oog iemands leven zijn. En hij won ook nog eens. Vier-en-een-half-duizend pond. ’n Slimme vent dus. Maar wat hij met het geld ging doen wist hij nog niet precies. Kijk, dat had ik nou  weer wel geweten…..

2 reacties op “Vrij gezellig…..

  1. jan

    februari 28, 2013 at 10:07am

    Het is ook wel weer typisch Hollands om te weten wat iemand met z’n geld gaat doen 🙂

  2. Els

    februari 28, 2013 at 12:18pm

    Maar typisch Engels om het te willen weten!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)