Laatste loodjes…..

Die zijn natuurlijk allesbehalve zwaar! Alleen maar leuk. Vandaag gaan we nog op bezoek bij de vriendin van zus die pas is verhuisd naar dat chique verzorgingshuis. Die wil graag ook kennismaken met mijn kloris, want dat is nog niet gebeurd. Hij heeft dus zijn baard gefatsoeneerd en zijn wangen geschoren, want hij wil een goede indruk maken natuurlijk. In de warmte hier groeit dat gewas drie keer zo hard als thuis!

Vanmiddag gaan we dan nog een keer naar het happy hour in de Manor. Dat is ook gezellig. Zien we nog wat mensen. Daarna gaan we nog ’n keertje uit eten. Dit keer bij de golfclub. Ander publiek, denk ik. We zien het wel.

Het wordt weer een leuke dag, zoals er al veel zijn geweest deze vakantie!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)