Koele Paas…..

We hebben een nieuwe koelkast. Dat is op zich niks bijzonders, er zijn wel meer mensen met een nieuwe koelkast. Alleen zat er bij ons een soort verbouwinkje aan vast. Onze oude fridge zat namelijk ingebouwd. Dan is het niet even de ouwe van z’n plaats schuiven en de nieuwe d’r in. Je houdt gewoon een leeg omhulsel over, waar hij in heeft gezeten. In ons geval met nog een opbergkast eronder. Die combinatie is door onze handige klusjesman omgebouwd, nou ja, we hebben zelf de nieuwe planken geregeld, tot een servieskast, waarbij de deurtjes die bij de keuken horen, zijn hergebruikt.

En de nieuwe koelkast is er een met een vriezer eronder en het is een nogal grote. Wel een triple-A, die in zijn eentje de twee koelkasten vervangt, die we in gebruik hadden, want er stond er ook nog een in de schuur. We zijn dus energiezuinig bezig.

Door al die veranderingen ben ik best wel druk geweest, want je gaat toch soppen en opruimen, hè? Er blijkt dan heel wat spul richting de Kringloop te kunnen. Dat is so wie so wel handig wanneer je een dagje ouder wordt, want een mens verzamelt nogal wat zo door de jaren heen, dat overbodig wordt. En rommelen met de keukendeur open vanwege het lekkere weer en zo nu en dan even uitrusten met ’n kop koffie in het zonnetje, daar is niks mis mee.

En dan is het nu ineens Pasen. Ik heb geen noot van de Mattheus gehoord, de Passion is ook aan mij voorbij gegaan. Is dat erg? Welnee, volgend jaar is er weer ’n nieuwe ronde. We kopen niet ieder jáár ’n nieuwe koelkast…..!

.....paascantate.....

…..paascantate…..

2 reacties op “Koele Paas…..

  1. Paul

    april 24, 2014 at 11:15am

    En anders is er nog zoiets als Uitzending Gemist. Daar staat de passion vast ook op.

  2. els

    april 24, 2014 at 2:11pm

    Ja, dat is natuurlijk ook zo, maar ik weet eigenlijk wel zeker dat het er niet meer van komt om het programma te kijken. Ik woon hier namelijk niet alleen en het is geen Pasen meer…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)