Da’s afgesproken werk…..

Volgens een kop in de krant van vandaag verkeert de Apeldoornse basisschool De Mheen, hier in de buurt, in ‘roze’ sferen. Dat komt doordat er vier (!) juffen tegelijk zwanger zijn. Ze showden op een foto hun blote buiken ( het is een openbare school) en zo te zien zijn ze zo ongeveer allemaal even ver gevorderd in hun zwangerschap.

Dat houdt in dat hun directeur er iets minder roze bijloopt, want die moet voor de vervanging zorgen als de moedertjes met verlof zijn. Voor de kinderen in de klas is het natuurlijk erg leuk. Een mooiere vorm van sexuele voorlichting kun je niet hebben. Er worden babynamen verzonnen en een van de juffen heeft zelfs een echofoto van haar kind in de klas opgehangen.

Maar het wordt uiteraard wel eens tijd om wat meer mannen te werven voor het basisonderwijs. Die kunnen dan wel vader worden, maar daar zie je aan de buitenkant niks van en ze zouden het zélfs nog stil kunnen houden. Ook op een openbare school…..

.....met verhaaltjes over ooievaars hoeft juf niet aan te komen natuurlijk.....

…..met verhaaltjes over ooievaars hoeft juf niet aan te komen natuurlijk…..

 

2 reacties op “Da’s afgesproken werk…..

  1. Jenni

    november 9, 2014 at 12:09pm

    Mijn zoon komt eraan (zit in het tweede jaar van de PABO) 🙂

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)