Intel inside…..

.....nou, zoiets dus.....

…..nou, zoiets dus…..

Zo’n twee weken geleden zat ik voor het laatst achter mijn computer. Vandaag wil ik het maar weer eens proberen om de relatie te herstellen. Ik had namelijk iets heel raars aan mijn hoofd. Nou zit m’n haar wel es meer niet zoals ik het zou willen, maar dit was meer iets interns.

Ik werd op een vroege morgen wakker met een hele rare duizel. Dat is raar, zeg! Als je hele omgeving met je aan de zwier wil! Ik heb ’t eerst eens ’n dagje aangezien, maar toen het niet anders werd hebben we de huisartsenpost ’s avonds toch maar even gebeld. De symphatieke dokter die ik sprak, hoorde mijn verhaal aan en zei dat ik waarschijnlijk last had van een labyrinthitis, een evenwichtsstoornis als gevolg van die zware kou, die ik net had afgewerkt.

Hij schreef me tabletjes voor, die de duizeligheid een beetje zouden dempen. Geen geneesmiddel, maar het hielp wel zo langzamerhand. Ik heb vier dagen gelegen omdat dat de enige houding was, waarin me kon bewegen, maar niet lager kon vallen dan ik al was. Als ik mijn hoofd maar even bewoog, ging de hele slaapkamer weer in de verbouwing. Het was erg vervelend, maar ik was gelukkig niet misselijk of zo.

Ik heb trouwens net eens even nagelezen wat die “-itis” allemaal voor bijwerkingen kan hebben, nou, dan ben ik er zeer genadig afgekomen. Ik ben er nog niet van af, want verandering van houding van liggen naar zitten, van zitten naar staan en lopen, dat gaat in het tempo van iemand, die op weg is naar de tachtig. O, verhip, dat bén ik! Nou ja, het gaat steeds beter.

Maar vandaar dat het hier wat stil was. Ik moet mijn ritme weer wat hervinden en dat kon wel wat weken duren, maar dat zie ik wel. Ik heb mijn computer weer eventjes gezien. Ik ga ‘m maar een naam geven, denk ik……

8 reacties op “Intel inside…..

 1. Wieneke

  februari 17, 2015 at 10:53am

  Dat geduizel is verschrikkelijk vervelend. Je wordt er enorm onzeker van. Beterschap!

 2. Jenni

  februari 17, 2015 at 12:16pm

  Ach Els, ik miste je al 🙁 Die duizeligheid heb ik ook eens gehad; als ik me in bed omdraaide dacht ik dat ik van de wereld af kiepte….. héél eng!! Ik hoop dat het snel beter met je gaat.

 3. Arnoud

  februari 18, 2015 at 9:00pm

  Ik hoop dat het snel weer beter met je gaat. Dit is heel vervelend inderdaad. Veel sterkte en beterschap.

 4. Lidy

  februari 19, 2015 at 12:54pm

  Sterkt en beterschap Els, enne… welkom bij de club!

 5. Lars

  februari 19, 2015 at 1:07pm

  Ah, je hebt zelf weer wat getypt. Ik zat al te denken of ik even een update voor je lezers moest typen. Beterschap, Ariadne!

 6. els

  februari 19, 2015 at 1:24pm

  Bedankt voor de beterschapswensen! En @Lars, het is dat ik Griekse mythologie heb gehad op school en wist van dat draadje en dat labyrinth, bovendien ’n aardig poosje handwerkjuf-achtige dingen heb gedaan…..

 7. Irene

  februari 19, 2015 at 9:24pm

  Aha, ik dacht zeker weer even met vakantie, maar nee. Kom er maar snel weer bovenop en, zoals Jan al zegt, blijf schrijven hoor.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)