Kssst…..!

.....nou, Drenten en Groningers...? Nee, toch....?

…..nou, Drenten en Groningers…? Nee, toch….?

Er is heel wat ophef over de wolf, die in het noorden van ons land rondloopt en zich weinig van ons lijkt aan te trekken. Er zijn nogal wat mensen ongerust over het feit, dat ze niet meer  rustig boodschappen kunnen doen en al helemaal hun kinderen niet onbezorgd buiten kunnen laten spelen. (En we hebben die agressieve uil ook al!) Maar jongens, het is er maar één, die wolf. Ja, hij is levend, dat wel.

Eén, dat valt best mee, toch? Hij laat zich fotograferen en filmen zonder problemen. En de kans dat ie terug gaat naar waar hij vandaan is gekomen, want een tweede wolf waar hij een roedeltje mee zou kunnen opzetten is zo te zien niet voorhanden, zou toch ook kunnen? Zeg ik dan met mijn onverstand van wolven.

Het zou zonder meer slim zijn om even naar het troika-lied van drs.P te luisteren. Dan hoor je pas wat er allemaal voor dramatische dingen kunnen gebeuren als wolven met z’n állen op stap gaan. Dat is andere koek daar in Siberië, waar ze wel veel ruimte hebben en ruige bossen.

Hier houdt de boswachter van Staatsbosbeheer die ene wel in de gaten, hoor…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)